HET MENU

Verfijnde gastronomie met verse seizoensgebonden ingrediënten.

Bij restaurant fleuryn draait alles om gastvrijheid en culinaire beleving. We laten dan ook niets aan het toeval over. Scroll verder, en kom te weten hoe wij je hart sneller laten slaan.

Om praktische redenen bieden we voorlopig tijdens de gewone restaurantmomenten geen à la carte aan.

Ons team neemt een welverdiende zomerrust van 15.08.2024 t.e.m. 04.09.2024

Allergieën of diëtaire wensen / restricties

  • Wij vragen je vriendelijk om allergieën, speciale diëten, intoleranties of speciale eetgewoontes bij de reservatie te vermelden in het opmerkingenveld van het reservatieformulier of via telefoon of per mail. Je kan ons steeds vooraf contacteren om na te gaan of we tegemoet kunnen komen aan de gemelde restricties. We vragen je begrip wanneer dit niet mogelijk is. Indien nodig rekenen we hiervoor een supplement aan.
  • Ons menu wordt met uiterste zorgvuldigheid voorbereid en samengesteld. Hierdoor kunnen we geen rekening houden met vegan dieetwensen.
Restaurant fleuryn

Ben je op zoek naar een locatie voor je privéfeest, vergadering, bedrijfsborrel of teambuilding?

In onze polyvalente zaal (35 personen) kan je in alle privacy terecht voor feesten, vergaderingen, recepties of bedrijfspresentaties. Het enige dat we van je vragen is ontspannen. Wij zorgen voor de rest. Om je maximaal te laten genieten, kan je ook gebruikmaken van het volledige restaurant, inclusief uitstekende (restaurant)service. In totaal zijn er 90 plaatsen (walking dinner) ter beschikking.

Meer over onze feestzaal

Contact & locatie

Sint-Jobstraat 104, 
3550 Heusden-Zolder (Bolderberg)

+32 498 57 02 94

Openingsuren

• Diner: do - vr - za: 18u30 - 20u  
• Zondag: 12u - 13u30 
• Ma - di - wo: reservatie vanaf 10 p.

Cadeaubon

Schenk een geliefde een smaakvol avontuur dat de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die lang zullen nazinderen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Wij delen je gegevens niet met derden.