Privacyverklaring

Wij gaan zorgvuldig om met jouw privacy. Dit cookie- en privacybeleid is enkel van toepassing op de website van restaurant fleuryn. Deze website kan referenties en hyperlinks bevatten naar andere websites waarop deze cookie- en privacyverklaring niet van toepassing is. Contacteer ons via hallo@fleuryn.be indien je vragen of opmerkingen hebt.

Cookiebeleid

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer, tablet of mobiele telefoon geplaatst worden op het moment dat je onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over jouw websitebezoek opgeslagen.

Op de website van restaurant fleuryn vind je functionele en analytische cookies. Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt. Met analytische cookies krijgen we inzicht hoe je gebruik maakt van onze website. Deze informatie wordt niet gedeeld met derden en we gebruiken ze enkel om de website gebruiksvriendelijker te maken.

Wanneer je gebruik maakt van social media buttons worden er cookies geplaatst door social media bedrijven (bv. Facebook). Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen plaatsen op hun eigen website.

Je kan je cookie-instellingen aanpassingen en cookies verwijderen via de opties van je browser. Hou er rekening mee dat de website minder goed functioneert indien je bepaalde cookies uitschakelt.

Privacybeleid

Verwerkingsdoeleinden

Wij verzamelen en verwerken volgende persoonsgegevens:

  • Nieuwsbrief: naam en e-mailadres
  • Contactinfo (contactformulier & telefoon): voornaam, naam, e-mailadres en telefoonnummer
  • Klantenbeheer: offertes, contact- en facturatiegegevens

Rechtsgrond van de verwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens op basis van artikel 6.1. van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

(a) toestemming
(b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst
(f) noodzakelijk voor de behartiging van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heb je steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden

Wij delen je persoonsgegevens niet met andere vennootschappen of bedrijven met het oog op commerciële en marketingdoeleinden, tenzij wij hiervoor jouw uitdrukkelijke toestemming hebben verkregen.

Wij doen beroep op verwerkers met het oog op de correcte uitvoering van bepaalde prestaties, zoals het verzenden van de nieuwsbrief en de opvolging van de klantenadministratie. Wij zien erop toe dat deze verwerkers de nodige technische en organisatorische maatregelen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bescherming gegevens

Jevaga BV neemt de nodige technische en organisatorische maatregelen ter bescherming van je persoonsgegevens.

Bewaarperiode

Nieuwsbrief:

  • Persoonsgegevens worden bewaard tot maximum 3 jaar bewaard na het moment van uitschrijving.

Contactformulier:

  • Persoonsgegevens worden bewaard tot maximum 3 jaar tot na de verstrekking van betreffende gegevens.

Klantenbeheer:

  • Facturatie: persoonsgegevens worden bewaard volgens de wettelijke termijn (7 jaar) en tot maximum 3 jaar na het verstrijken hiervan.
  • Offerte: persoonsgegevens worden bewaard tot maximum 3 jaar na de vervaldatum van betreffende offerte.

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

Je hebt te allen tijde recht op inzage van je persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking ervan op basis van artikel 6.1 (f).

Om bovenvermelde rechten uit te oefenen, kan je een e-mail sturen naar: hallo@fleuryn.be

Klachten

Je beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - www.privacycommission.be).

Deze cookie- en privacyverklaring werd geüpdated op 28/09/2023.

Contact & locatie

Sint-Jobstraat 104, 
3550 Heusden-Zolder (Bolderberg)

+32 498 57 02 94

Openingsuren

• Lunch: vr: 12u - 13u30 
• Diner: do - vr - za: 18u30 - 20u  
• Zondag: 12u - 13u30 
• Ma - di - wo: reservatie vanaf 10 p.

Cadeaubon

Schenk een geliefde een smaakvol avontuur dat de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die lang zullen nazinderen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Wij delen je gegevens niet met derden.