De smaak 
van passie

In het bruisende hart van Bolderberg creëerden Hilde en Jeffrey met restaurant La Passione een universum waar ze hun gasten lieten kennismaken met een (unieke) culinaire beleving.

Na 5 intensieve en leerrijke jaren is de culinaire honger en ambitie er alleen maar groter op geworden en zijn Hilde en Jeffrey erop gebrand de smaakpapillen van hun klanten nog beter te prikkelen. Met een nieuw concept leggen ze de lat nog hoger en daar hoort ook een nieuwe naam bij.

Een nieuwe look, een nieuwe smaak, een nieuwe ervaring!

Hartelijk welkom in restaurant fleuryn, waar Hilde en Jeffrey en hun team je smaakpapillen verwennen met (h)eerlijke Vlaamse culinaire klassiekers, bereid met dagverse seizoensgebonden ingrediënten.  

Ze zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt en achter de schermen experimenteren ze ononderbroken met nieuwe gerechten en smaken. 

Een team van gepassioneerde medewerkers staat hen bij om hun klanten een unieke culinaire ervaring te bieden. 
Ontdek culinaire vernieuwing, geniet van tijdloze smaak!

Gastvrijheid en liefde  voor authentieke smaken.
Restaurant fleuryn - team

What's in a name?

Fleur verwijst in naar de bloei en schoonheid van bloemen. De Franse betekenis is dan ook letterlijk “bloem”. Fleur staat, net zoals restaurant fleuryn, symbool voor leven, groei, frisheid en vitaliteit. Denk aan joie de vivre: de vreugde van het leven.

Daar gaan we voor we bij restaurant fleuryn: vreugde op je bord met verfijnde gastronomische gerechten. Schuif mee aan de tafel, voel je helemaal thuis, laat je meevoeren in een unieke culinaire ontdekkingstocht en ervaar de smaak van passie.
 

ONTDEK HET MENU

Contact & locatie

Sint-Jobstraat 104, 
3550 Heusden-Zolder (Bolderberg)

+32 498 57 02 94

Openingsuren

• Diner: do - vr - za: 18u30 - 20u  
• Zondag: 12u - 13u30 
• Ma - di - wo: reservatie vanaf 10 p.

Cadeaubon

Schenk een geliefde een smaakvol avontuur dat de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die lang zullen nazinderen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Wij delen je gegevens niet met derden.