De smaak
van passie
In het bruisende hart van Bolderberg creëerden Hilde en Jeffrey met restaurant La Passione een universum waar ze hun gasten lieten kennismaken met een (unieke) culinaire beleving.
Na 5 intensieve en leerrijke jaren is de culinaire honger en ambitie er alleen maar groter op geworden en zijn Hilde en Jeffrey erop gebrand de smaakpapillen van hun klanten nog beter te prikkelen. Met een nieuw concept leggen ze de lat nog hoger en daar hoort ook een nieuwe naam bij.
Een nieuwe look, een nieuwe smaak, een nieuwe ervaring!
Hartelijk welkom in restaurant fleuryn, waar Hilde en Jeffrey en hun team je smaakpapillen verwennen met (h)eerlijke Vlaamse culinaire klassiekers, bereid met dagverse seizoensgebonden ingrediënten.
Ze zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt en achter de schermen experimenteren ze ononderbroken met nieuwe gerechten en smaken.
Een team van gepassioneerde medewerkers staat hen bij om hun klanten een unieke culinaire ervaring te bieden.
Ontdek culinaire vernieuwing, geniet van tijdloze smaak!
What's in a name?
Fleur verwijst in naar de bloei en schoonheid van bloemen. De Franse betekenis is dan ook letterlijk “bloem”. Fleur staat, net zoals restaurant fleuryn, symbool voor leven, groei, frisheid en vitaliteit. Denk aan joie de vivre: de vreugde van het leven.
Daar gaan we voor we bij restaurant fleuryn: vreugde op je bord met verfijnde gastronomische gerechten. Schuif mee aan de tafel, voel je helemaal thuis, laat je meevoeren in een unieke culinaire ontdekkingstocht en ervaar de smaak van passie.
Virtuele tour
Neem een virtuele rondleiding en ontdek het interieur van restaurant fleuryn.