12 mei: Moederdag-
menu
Verwen je allerliefste mama op Moederdag met een onvergetelijk culinair avontuur, bereid met liefde en dagverse ingrediënten.
Op zondag 12 mei (om 12u30) verwelkomen we haar met een gastronomisch 5-gangenmenu waarbij iedere hap een ode is aan haar liefde en toewijding.
Scroll verder en ontdek het menu.
Het menu
Amuses van de chef
***
Dun gesneden makreel
met gerookte paprikamayonaise, venkel met citroenvinaigrette, tuinbonen en gefrituurde look
***
Soep van waterkers
met pittige mosterd, gebakken sint-jakobsvrucht en haringeitjes
***
Asperges op Vlaamse wijze
met coulis van peterselie en morieljes
***
Zacht gegaard kalfsribstuk
met artisjok barigoule, fondant aardappel, courgette en compote van tomaat
***
Dessert van de chef
Het menu wordt geserveerd op zondag 12 mei om 12u30.
Kostprijs
- € 75 p.p.
- Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert: € 11,00
- Supplement artisanale kazen van kaasaffineurs Van Tricht: € 20,00
Wijnen
- Aangepaste suggestiewijnen t.e.m. hoofdgerecht – prijs per glas: € 8,00
- Wijnarrangement “Selection” t.e.m. hoofdgerecht – prijs per glas : € 15,00
- Dessertwijn: € 10,00
Reserveer je tafel
Reserveer tijdig je tafel want de plaatsen zijn beperkt.
Dit kan per mail via hallo@fleuryn.be, of telefonisch via +32 498 57 02 94.