Gastronomisch Valentijnmenu
Dit jaar verwennen we jou en je geliefde met een gastronomisch 5-gangen Valentijnsmenu, vol passie en een perfecte balans van smaken. Het menu wordt geserveerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 19u.
Wil jij je partner verrassen?
Reserveer dan tijdig je tafel via +32 498 57 02 94 of via het reservatieformulier.
Het menu
Amuses van de chef
***
Gravad lax
met frisse zure room, krokante briochecroutons, fijne lente-ui en knapperige radijs
***
Peterseliesoep
met flinterdunne zeebaars, zilte kokkels en pittige chorizo
***
Knolselderij gegaard in zoutkorst
gevuld met savooikool, een persillade van groene kruiden en hoeveboter-gebakken sla
***
Kalfsfilet
met ganzenleversaus, aardappelmousseline met zwarte look, ovengegrilde maitaké, koolrabi en romanesco
***
Zoet Valentijn dessert
Het menu wordt geserveerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 19u
Kostprijs
- € 85 p.p.
- Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert: € 11,00
- Supplement artisanale kazen van kaasaffineurs Van Tricht: € 20,00
Wijnen
- Aangepaste suggestiewijnen t.e.m. hoofdgerecht – prijs per glas: € 8,00
- Wijnarrangement “Selection” t.e.m. hoofdgerecht – prijs per glas : € 15,00
- Dessertwijn: € 10,00
Reserveer je tafel
Het menu wordt geserveerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 19u.
Reserveer tijdig je tafel want de plaatsen zijn beperkt.
Dit kan telefonisch via +32 498 57 02 94 of via het reservatieformulier.