Gastronomisch Valentijnmenu

Dit jaar verwennen we jou en je geliefde met een gastronomisch 5-gangen Valentijnsmenu, vol passie en een perfecte balans van smaken. Het menu wordt geserveerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 19u.

Wil jij je partner verrassen? 

Reserveer dan tijdig je tafel via +32 498 57 02 94 of via het reservatieformulier.

fleuryn Valentijn
Restaurant fleuryn

Het menu

Amuses van de chef

***

Gravad lax 
met frisse zure room, krokante briochecroutons, fijne lente-ui en knapperige radijs

***

Peterseliesoep 
met flinterdunne zeebaars, zilte kokkels en pittige chorizo

***

Knolselderij gegaard in zoutkorst 
gevuld met savooikool, een persillade van groene kruiden en hoeveboter-gebakken sla

***

Kalfsfilet
met ganzenleversaus, aardappelmousseline met zwarte look, ovengegrilde maitaké, koolrabi en romanesco

***

Zoet Valentijn dessert

Het menu wordt geserveerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari om 19u 

    • € 85 p.p.
    • Keuze artisanale kazen i.p.v. dessert: € 11,00
    • Supplement artisanale kazen van kaasaffineurs Van Tricht: € 20,00
    • Aangepaste suggestiewijnen t.e.m. hoofdgerecht – prijs per glas: € 8,00       
    • Wijnarrangement “Selection” t.e.m. hoofdgerecht – prijs per glas : € 15,00       
    • Dessertwijn: € 10,00          

RESERVEER JE TAFEL

Reserveer je tafel

Het menu wordt geserveerd op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari  om 19u.
Reserveer tijdig je tafel want de plaatsen zijn beperkt. 

Dit kan telefonisch via +32 498 57 02 94 of via het reservatieformulier.

Reserveer nu

Contact & locatie

Sint-Jobstraat 104, 
3550 Heusden-Zolder (Bolderberg)

+32 498 57 02 94

Openingsuren

• Diner: do - vr - za: 18u30 - 20u  
• Zondag: 12u - 13u30 
• Ma - di - wo: reservatie vanaf 10 p.

Cadeaubon

Schenk een geliefde een smaakvol avontuur dat de zintuigen prikkelt en herinneringen creëert die lang zullen nazinderen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Wij delen je gegevens niet met derden.